divendres, 20 de maig del 2011

Dippy- Dua!

Els nens i nenes de primer curs hem estat treballant aquest segón trimestre una cançó molt divertida que es diu Dippy- Dua!
...després de veure i entendre una mica més la seva partitura l'hem après a cantar i, finalment, hem preparat el ball. Mireu que bé que ho fem!

dilluns, 16 de maig del 2011

En Frederic escolta a Mozart

Després dels problemes que blogger ha tingut aquesta setmana (ja és mala sort, eh!) sembla que, per fí, podem tornar a contactar amb el Frederic i explicar-li tot el que estem descobrint sobre Mozart i la seva família.
Gràcies a tots els pares i les mares, heu portat moltes coses que ens han ajudat a saber moltes coses sobre aquest geni. Al post d'en Frederic podeu anar seguint els nostres descobriments allà on diu comentàris.

dilluns, 9 de maig del 2011

En Frederic escolta a Mozart

Es nens i nenes d'infantil tenim una tasca a fer... en Frederic (un follet del bosc amic de la Clara que viu a Mallorca) ens ha enviat un e-mail perquè està molt amoïnat i necessita ajuda.

Clica a sobre d'en Frederic i t'explicarà el que ha passat:




Pobre Frederic...
però, com ho podem fer nosaltres per trobar aquesta música que ha desaparegut? només sabem dues coses que ens ha dit el follet. Resulta que si obres la capseta hi diu dues coses... "Simfonia de les joguines" i
W.A. Mozart.
Què deu voler dir això?